Για εμάς το 2017 ήταν μια πολύ παράξενη χρονιά. Μετά από 25 χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας χάσαμε τον τερματοφύλακα, αυτόν που φώναζε για να κρατήσουμε τις θέσεις μας…

Χάσαμε τις φωνές…

Στο ταξίδι σου να έχεις συντροφιά κάτι από αυτά που κάναμε μαζί…

Δεκέμβριος 2017

… και επειδή ο τερματοφύλακας δεν παίζει μόνος, σημαντικότατη ήταν η συνεισφορά όλη αυτή την περίοδο των ανθρώπων που αγάπησαν την εταιρεία και εργάστηκαν γι’ αυτή. Ευχαριστούμε την Αλεξία Χαραλαμπίδου, την Ιωάννα Τσουκάρα, την Αιμιλία Βελισσαράκου, την Ουρανία Κηρολιβάνου, την Γεωργία Θούα, την Τριανταφυλλιά Καλογήρου, την Παρασκευή Λεβογιάννη και την Αναστασία Νικουλάε.

Καθώς και τον Γιάννη Κιντώνη, τον Παρασκευά Μπέζα, τον Κώστα Μπιτσικώκο του Γεωργίου, τον Παναγιώτη Παύλο, τον Χρήστο Πολίτη, τον Στάθη Κηρολίβανο, τους Χρήστο και Ντοριάν Νικουλάε και φυσικά τον Δημήτρη Κουρουκίδη υπεύθυνο μηχανοργάνωσης.

Σημαντική η συνδρομή του οικονομικού μας συμβούλου Γιώργου Ατσαλάκη καθώς και των νομικών μας: Νίκου Μαρινάκη, Φώτη Μπατσίλα, Παναγιώτη Τσιλιμιδού, Αντώνη Δράκου, Βίκυς Γκόγκου και Δημήτρη Καρδούλια. όπως και των λοιπών συνεργατών που βοήθησαν την εταιρεία μέχρι σήμερα.

Μεγαλύτερη τύχη από τίμιους και εργατικούς συνεργάτες δεν υπάρχει…

Η ισχυρότερη δύναμη για το μέλλον…